Aanbod

Bij Stan coaching hebben we de trajecten zo vormgegeven dat het voor een ieder kan aansluiten bij hun behoeftes m.b.t. budget en intensiteit. Bij ieder traject staat de cliënt centraal en wordt er aandacht gegeven aan een ieder die betrokken is bij deze cliënt. Zo kan bijvoorbeeld bij toestemming het cliëntvolgsysteem ingezien worden door meerdere betrokkenen en zijn er contact momenten ingepland met deze betrokkenen. We staan voor vertrouwen en veiligheid en dat proberen we ter reinste te waarborgen door een vertrouwelijke en eerlijke band te creëren, door goede documentatie, duidelijke communicatie, door feedback/evaluatie momenten frequent in te zetten en intensief betrokken te zijn zowel tijdens als na de trajecten. Het unieke aan Stan coaching is dat wij sport als middel gebruiken om gedragsverandering te stimuleren. We zijn er namelijk van overtuigd dat vele jongeren/kinderen meer gemotiveerd raken als ze dynamisch aan het werk gaan met hun hulpvraag. Zo zetten we een breed scala aan sporten in waarbij we de vertaalslag naar de hulpvraag kunnen maken. De sporten zijn daarom ook niet vaststaand, ze moeten simpelweg een vertaalslag kunnen maken naar de hulpvraag.

Onderstaand vindt u de verschillende pakketten die u bij ons kunt afnemen en welke we graag nog afstemmen op de behoefte van uw kind. Vraag hier vrijblijvend een intakegesprek aan.

Bekijk hieronder onze doelgroepen, past uw kind zijn hulpvraag hier niet in? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de eventuele mogelijkheden!