Home » Kindercoach Oosterhout

Kindercoach Oosterhout- Stan Coaching

 

Pubers, ze weten alles beter en hebben een sterke eigen wil. Soms kunnen pubers echter ook erg onzeker zijn en weten ze niet helemaal wie ze willen zijn. Pubers zijn vaak bezig met het ontdekken van de wereld, en dit kan soms lastig zijn. Hierdoor kunnen lastige situaties opspelen. In deze fase zijn communicatie en inlevend vermogen aspecten die extra aandacht nodig zullen hebben, maar ook identiteit is een belangrijk aspect dat aandacht nodig heeft. 

 

Wil jij als ouders ook graag beter contact met je puber of wil je dat hij/zij lekkerder in zijn vel zit? Vraag dan een kennismaking aan en samen kijken wij met jou en je puber zoon/dochter naar de mogelijkheden.

 

De kennismaking

De eerste stap is samen kijken naar jouw krachten en bekijken hoe we deze tijdens het traject in kunnen zetten. Tijdens het traject gebruiken we verschillende actieve werkvormen. Wij merken vaak op en weten uit ervaring dat veel pubers het namelijk niet motiverend vinden om een statisch gesprek te voeren. Ze willen vaak veel liever iets actiefs doen. Samen kijken we vervolgens naar de situatie en bekijken we welke doelen we kunnen stellen.

Het is belangrijk dat we veel aandacht besteden aan de band tussen coach en puber, dit is een essentieel onderdeel van het coachtraject.

 

Ervaring

Bij Stan-coaching zijn we erg ervaren in het omgaan met pubers, zo zijn we ook werkzaam in het onderwijs van pubers (mbo). We hebben al meerdere pubers kunnen helpen met het oplossen van hun hulpvraag. Daarnaast hebben we een gedragswetenschapper die ons van advies kan voorzien bij lastige situaties of vraagstukken. 

 

Bekijk ook: